Over Lunaysol

Lunaysol is opgericht door mij, Janine, als online webshop. Al jaren spaar ik zelf edelstenen en ben ik erg enthousiast als ik mijn collectie kan uitbreiden met een mooi nieuw stuk. Zo heb ik dan ook een kamer vol met edelstenen, sommige van mijn favorieten zijn de bekende Amethist, Tijgeroog, Pyriet en Bergkristal
Lunaysol is dan ook opgericht met het idee om andere mensen van hun perfecte kristal te voorzien. Zo word elke steen zorgvuldig door mij uitgezocht, gefotografeerd en op de site geplaatst. 
Naast edelstenen focust Lunaysol zich ook op andere producten zoals, dromenvangers, potjes en zouttheelichten. Mocht je nou iets zoeken wat je niet kunt vinden of een vraag hebben, neem dan contact met mij op via het contactformulier. 
 
Wie ben ik?
Ik ben Janine, de oprichter van Lunaysol. Buiten Lunaysol om geniet ik van boeken lezen, vooral in het engels en shoppen in verschillende steden. Jaarlijks probeer ik ook veel te reizen naar het buitenland, ik haal veel genoegen uit het ontdekken van nieuwe landen, steden en culturen. Daarnaast vind ik het erg prettig om wandelingen te maken in de natuur, vooral het bos is een van mijn favoriete plekken om lange wandelingen te maken.